Zupa Z Ogórków Koperkowych
Zupa z ogórków koperkowych może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka curry, sok z ogórków koperkowych, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Ogórków Koperkowych, Zupa z ogórków i ziemniaków, oraz Polska Zupa Z Ogórków Koperkowych.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej garnku na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować, aż mąka po prostu zacznie się zmieniać z białego na bladobeżowy, 1 do 2 minut.
Ubić bulion z kurczaka, aż zgęstnieje i będzie gładki. Zwiększ ciepło do średniej wysokości, dodaj ogórki koperkowe, sok z ogórków kiszonych, cukier, sos Worcestershire, czosnek, sól cebulowa, chwast koperkowy, curry w proszku, biały pieprz i liście laurowe. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, ubijając często.
Zdjąć z ognia i ubić w mleku.
Przed podaniem usunąć liście laurowe.