Zupa Z Obfitych Zbiorów
Obfita zupa Żniwna wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na $1.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka pomidorów hunt ' s®, fasoli cannellini, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili, Zupa Żniwna, oraz Zupa Z Letnich Zbiorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasa brązowa z cebulą w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aby pokruszyć kiełbasę; odcedzić.
Dodać bulion, pomidory i fasolę, dobrze wymieszać. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać ze szpinakiem; rondel przykryć pokrywką. Gotować 5 minut lub po prostu, aż szpinak zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.