Zupa Z Nadziewanej Papryki
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni faszerowana zupa pieprzowa może być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 171 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka bulionu wołowego, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Z Nadziewanej Papryki, Zupa Z Nadziewanej Papryki, oraz Zupa Z Nadziewanej Papryki.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu ugotuj wołowinę, zieloną paprykę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sos do makaronu, pomidory, bulion i przygotowany ryż; podgrzej.