Zupa z małży dla tłumu
Zupa z małży dla tłumu to amerykański przepis, który serwuje 65. Jedna porcja zawiera 164 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką odparowane mleko, ziemniaki, małże i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Cała Zupa Z Małży 30, Zupa Z Małży, oraz Zupa z małży dla jednego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dwóch garnkach zagotuj wodę i sól. Ostrożnie dodaj ziemniaki; gotuj do miękkości (nie odcedź). Na innej dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj cebulę i marchewkę do mieszanki ziemniaczanej; podgrzej.
W razie potrzeby odcedź małże.
Dodaj małże, mleko, pietruszkę i pieprz do mieszanki warzywnej; podgrzej. Tuż przed podaniem dodaj boczek.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Typ Elementu Menu
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to świetny wybór na zupę z małży. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.