Zupa z marchwi z Kości Słoniowej Deborah Madison z drobną kostką marchewki pomarańczowej
Zupa z marchwi z Kości Słoniowej Deborah Madison z drobną kostką marchewki pomarańczowej jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kilka łyżek marchwi pomarańczowej i/lub innych kolorowych marchwi, ryżu, marchwi i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z marchwi z kości słoniowej z drobną kostką marchwi pomarańczowej, Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru, oraz Sałatka z soczewicy Deborah Madison.
Instrukcje
Masło i olej rozgrzać w garnku do zupy i dodać cebulę, białą marchewkę, ryż, 1 łyżeczkę soli, cukier i tymianek. Gotować na średnim ogniu przez kilka minut, obracając wszystko od czasu do czasu.
Dodaj 1 szklankę wody, przykryj, zmniejsz ogień i gotuj podczas podgrzewania pozostałych 3 szklanek wody. Gdy woda jest gorąca, dodać go do garnka, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Podczas gotowania zupy gotujemy pokrojone w kostkę marchewki w osolonej wrzącej wodzie przez około 3 minuty, a następnie odcedzamy.
Po przygotowaniu lekko ostudzić, następnie wyjąć i wyrzucić gałązkę tymianku. Zupę przecedzić na gładką masę w blenderze. Posolić i doprawić pieprzem. Podgrzać, jeśli ostygnie.
Kadzi zupę do miski, rozrzucić pokrojone w kostkę marchewki i blaty marchew na każdej porcji, i służyć.