Zupa z makaronu i kalafiora Federica
Pastan i zupa z kalafiora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 1506 kalorii, 56g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest idealny do Jesień. Mieszanka kalafiora, sól morska, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ww 2 Pkt. Zupa pastanowo-kalafiorowa, Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, oraz Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do wrzenia w ciężkim garnku 4-do 5-quart na dużym ogniu i dodać sól morską i pieprz do smaku.
Wymieszać z kalafiorem i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż będzie miękka, o 5 protokół. Wymieszać makaron i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, 10 do 15 minut (makaron trwa dłużej gotować w magazynie niż w wodzie).
Wymieszaj sól morską do smaku i podawaj zupę skropioną oliwą z oliwek i posypaną serem.