Zupa z makaronu i ciecierzycy z Pesto może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, fasolkę baby lima i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytryna + Makaron Z Ciecierzycy Z Pietruszkowym Pesto, Cytrynowy szpinak makaron z ciecierzycy z Pietruszkowym Pesto – 10 punktów, oraz Pasta & zupa z ciecierzycy (Pastan e ceci) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj cebulę, por, rozmaryn, i czosnek, i smażyć 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać pomidora, wodę, bulion i ciecierzycę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dodaj cukinię, groch, fasola lima, i zielona fasola; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Wymieszać pastinę, pietruszkę i pieprz, i gotować 8 protokół. Łyżka 1 1/2 szklanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżeczka sosu pesto i 1 łyżeczka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pastina
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone