Zupa Z Makaronem Z Piernika
Zupa z makaronem z piernika z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 55g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, pieprz szechwan, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Makaronem Z Piernika, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić wywar do wrzenia. Używając boku ciężkiego noża, zmiażdżyć imbir i chile i dodać je do wywaru. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wyrzucić imbir i chile i doprawić zupę lekko solą i pieprzem. Przykryj i utrzymaj ciepło.
W osobnych żaroodpornych miseczkach przykryć wrzątkiem wątki fasoli i grzyby shiitake i odstawić do zmięknięcia, około 10 minut.
Odcedzić shiitakes; odciąć i wyrzucić łodygi i pokroić czapki w cienkie plasterki.
W średnim rondlu z wrzącą wodą blanszujemy szpinak przez 15 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ją na durszlak w celu ostygnięcia.
Dodaj marchewkę do wrzącej wody; gotować przez 10 sekund.
Dodaj marchewkę do durszlaka. Szpinak wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Włożyć indyka do 4 miseczek i doprawić solą i pieprzem Szechwan.
Dodać wątki fasoli, shiitakes, szpinak, marchew i szalotki do miski, wlać gorący bulion na wierzchu i służyć.