Zupa Z Makaronem Z Piernika

Zupa Z Makaronem Z Piernika
Zupa z makaronem z piernika z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 55g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, pieprz szechwan, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Makaronem Z Piernika, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu doprowadzić wywar do wrzenia. Używając boku ciężkiego noża, zmiażdżyć imbir i chile i dodać je do wywaru. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wyrzucić imbir i chile i doprawić zupę lekko solą i pieprzem. Przykryj i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W osobnych żaroodpornych miseczkach przykryć wrzątkiem wątki fasoli i grzyby shiitake i odstawić do zmięknięcia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Odcedzić shiitakes; odciąć i wyrzucić łodygi i pokroić czapki w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
4
Osuszyć wątki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
5
W średnim rondlu z wrzącą wodą blanszujemy szpinak przez 15 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ją na durszlak w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodaj marchewkę do wrzącej wody; gotować przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Dodaj marchewkę do durszlaka. Szpinak wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Włożyć indyka do 4 miseczek i doprawić solą i pieprzem Szechwan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Dodać wątki fasoli, shiitakes, szpinak, marchew i szalotki do miski, wlać gorący bulion na wierzchu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn