Zupa z makaronem z piernika z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 55g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, pieprz szechwan, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Makaronem Z Piernika, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu doprowadzić wywar do wrzenia. Używając boku ciężkiego noża, zmiażdżyć imbir i chile i dodać je do wywaru. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wyrzucić imbir i chile i doprawić zupę lekko solą i pieprzem. Przykryj i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up
2
W osobnych żaroodpornych miseczkach przykryć wrzątkiem wątki fasoli i grzyby shiitake i odstawić do zmięknięcia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Makaron Celofanowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić shiitakes; odciąć i wyrzucić łodygi i pokroić czapki w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
4
Osuszyć wątki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Celofanowy
5
W średnim rondlu z wrzącą wodą blanszujemy szpinak przez 15 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ją na durszlak w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj marchewkę do wrzącej wody; gotować przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Dodaj marchewkę do durszlaka. Szpinak wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Włożyć indyka do 4 miseczek i doprawić solą i pieprzem Szechwan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać wątki fasoli, shiitakes, szpinak, marchew i szalotki do miski, wlać gorący bulion na wierzchu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Celofanowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Grzyby Shiitake
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Słonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego