Zupa Z Makaronem Z Indyka Mix
Zupa z makaronem z indyka może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, koper, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba, oraz Zupa Z Makaronem Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym (1 kufel) szklanym słoiku, warstwa od dołu do góry, soczewica, mielona cebula, bulion, koperek, nasiona selera, czosnek w proszku, liść laurowy i makaron. Seal jar.
Dołącz kartę z następującymi instrukcjami: Przynieś 8 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu. Wymieszać w słoiku zupy mix. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Wymieszać w 1 (10 uncji) Pakiet mrożone mieszane warzywa i 2 szklanki gotowane, pokrojone w kostkę mięso indycze. Gotować 5 minut więcej, lub aż warzywa i indyk są podgrzewane i miękkie.