Zupa z makaronem wołowym i grzybami

Zupa z makaronem wołowym i grzybami
Pastan wołowy i zupa grzybowa wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pietruszkę, liście bazylii, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan wołowy i zupa grzybowa, Zapiekanka z makaronem mielonym wołowo-grzybowym Kittencal, oraz Obfita zupa z wołowiny i grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wymieszać z gorącą wodą, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
3
Wymieszać, bazylia, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
5
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj niegotowany makaron, grzyby i wino. Przykryć; gotować 10 minut dłużej. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn