Pastan wołowy i zupa grzybowa wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pietruszkę, liście bazylii, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan wołowy i zupa grzybowa, Zapiekanka z makaronem mielonym wołowo-grzybowym Kittencal, oraz Obfita zupa z wołowiny i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wymieszać z gorącą wodą, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wymieszać, bazylia, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sól Do Obramowania Szkła
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
5
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj niegotowany makaron, grzyby i wino. Przykryć; gotować 10 minut dłużej. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem