Zupa Z Makaronem Wieprzowym
Need a zupa bezmleczna? Zupa z makaronem wieprzowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, czosnek, makaron wieprzowy ramen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa, Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa, oraz Zupa z makaronem wieprzowym Asado.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, podsmażyć seler i cebulę na oleju do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w wodzie, szparagi, kapusta, pietruszka, estragon i cayenne w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj makaron z zawartością paczek przyprawowych do patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 3-5 minut lub do makaronu i warzyw są miękkie.
Dodać wieprzowinę; podgrzać.