Zupa Z Makaronem Azjatyckim
Asian Chicken Noodle Soup to bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bok choy, marchew, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Azjatyckim, Zupa Z Makaronem Azjatyckim, oraz Zupa Z Makaronem Azjatyckim.
Instrukcje
Podgrzać wodę do wrzenia w rondlu 3-quart. Rozbij blok makaronu (rezerwowy pakiet przypraw). Makaron wymieszać, kurczaka, bok choy i marchewki do wody.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać zawartość opakowania przypraw i oleju sezamowego.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.