Zupa Z Makaronem Azjatyckim
Azjatycka zupa z makaronem z kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 366 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka piersi kurczaka pół, makaron, grzyby shiitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Z Makaronem Azjatyckim, Zupa Z Makaronem Azjatyckim, oraz Zupa Z Makaronem Azjatyckim.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Wymieszać makaron do wrzącej wody i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół. (Aby uzyskać konsystencję żucia, wstrząśnij makaronem, wlewając 1 szklankę zimnej wody do garnka, gdy zacznie się spieniać, a następnie pozwalając mu ponownie się zagotować, aby zakończyć gotowanie.)
Odcedzić i podzielić na dwie miski do serwowania.
W międzyczasie przynieś rosół z kurczaka do zagotowania w średnim rondlu z grzybami i zieloną cebulą.
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa i wymieszać z wrzącym bulionem. Gdy bulion powróci do wrzenia, rozbij jajka na bulion. Kontynuuj gotować, aż kurczak nie będzie już różowy i jajka są gotowane, około 10 minut.
Wlać rosół na makaron w miseczkach i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.