Zupa z kurczakiem i imbirem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak i zupa imbirowa może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 301 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka udek z kurczaka z wolnego wybiegu, SOS fasolowy, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rosół Imbirowy, Zupa Imbirowa Z Kurczaka, oraz Rosół Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiel cilantrostems, czosnek, posiekany imbir i ziarna pieprzu w mini procesorze do wklejenia.
Rozgrzać olej w dużym garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Dodaj pastę; smażyć, aż zacznie kolor, o 7 protokół.
Dodaj wino ryżowe, zwiększ ogień i gotuj 2 minuty. Wymieszaj z sosem ostrygowym, żółtym sosem fasolowym i cukrem, a następnie dodaj bulion.
Dodaj kawałki kurczaka do garnka. Przynieś zupę na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić w piekarniku, aż kurczak będzie miękki, o 50 protokół.
Wyjąć zupę z piekarnika i odstawić, przykryty, 10 minut.
Kawałki kurczaka przenieść na talerz.
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa. Kawałki kurczaka z powrotem do zupy. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Łyżka off tłuszczu, w razie potrzeby, i podgrzać zupę na małym ogniu przed kontynuowaniem.
Zupa z kadzi i trochę kurczaka w 8 miseczkach.
Dekoruj pasami świeżego imbiru, zielonej cebuli i pierścieni chile.