Zupa Z Kurczakiem I
Przepis na Zupę Z Kurczaka I można przygotować w około 2 godziny i 50 minut . Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 125 kalorii . Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealna na jesień . Świetnie sprawdza się jako niedroga przekąska. Ten przepis z Allrecipes wymaga kurczaka, selera, kopru oraz soli i pieprzu. Ten przepis polubiło 48 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa Tom Kha (tajska zupa kokosowa z kurczakiem) , Zupa Avgolemono (znana również jako grecka zupa z kurczakiem cytrynowym) i Zupa Tom Kha (tajska zupa kokosowa z kurczakiem) .
Instrukcje
Umieść kurczaka, pasternak, rzepę, marchew, seler, por, cebulę, pietruszkę i koperek w 8-litrowym garnku bulionowym; zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 2 godziny.
Wyjmij całego kurczaka z zupy, oddziel mięso od kości i odłóż na bok. Wyrzucić kości kurczaka, pietruszkę i koperek.
Wyjmij warzywa z garnka. Używając robota kuchennego, zmiksuj warzywa i włóż z powrotem do garnka razem z kurczakiem. Sól i pieprz do smaku.