Zupa Z Kurczaka Z Grzybami Azjatyckimi

Zupa Z Kurczaka Z Grzybami Azjatyckimi
Azjatycki rosół z grzybami może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sosu sriracha, rosół z kurczaka, brązowy ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Z Grzybami Azjatyckimi, Azjatycka Zupa Grzybowa, oraz Under The Weather Vegetables & Mushroom Noodle Soup (Asian Style) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce do mikrofali, podgrzać wodę odkrytą na wysokie 30 sekund lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać grzyby; odstawić 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Spuścić grzyby (rezerwowy płyn). Pokroić grzyby, które są duże. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać 2 łyżki zielonej cebuli, piernik, czosnek i chile do oleju. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienki-Cienki-
6
Dodaj strąki groszku śnieżnego; gotuj 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać grzyby, zarezerwowany płyn grzybowy i pozostałe składniki, z wyjątkiem soku z limonki i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut lub do gorąca. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8
Zupę podziel równomiernie na 6 miseczek. Najlepsze porcje z bazylią i pozostałą zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn