Zupa Z Kurczaka-Orzo

Zupa Z Kurczaka-Orzo
Zupa z kurczaka-Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, gałązki pietruszki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z kurczaka orzo, Zupa Z Kurczaka Orzo, oraz Zupa Z Kurczaka Orzo.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 3/4 szklanki bulionu do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać orzo; gotować 10 minut lub aż skończy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Drenaż.
4
Gdy orzo gotuje, podgrzej duży rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj marchew, seler, cebula, i kurczak; gotować 3 protokół, stale mieszając. Wymieszać pozostałe 2 1/4 szklanki bulionu, 1 1/4 szklanki wody, natkę pietruszki i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć gałązki ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
SelerSeler
BulionBulion
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
7
Dodaj orzo, szpinak, sok, sól i pieprz; gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
SokSok
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn