Zupa z kurczaka, kopru włoskiego i grzybów

Zupa z kurczaka, kopru włoskiego i grzybów
Kurczak, koper włoski i zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 225 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pieprz cytrynowy, pół na pół śmietanę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Zupa z kurczaka i Escarole z koprem włoskim, Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, oraz Kurczak Koper Włoski Zupa Ryżowa Cytrynowa.

Instrukcje

1
Olej i masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu. Brązowy kurczak po obu stronach, a następnie zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj pieprz cytrynowy, koper włoski i śmietanę sherry. Dusić, aż kurczak jest gotowane przez, ale nie suche. Gdy kurczak jest ugotowany, wyjmij go z patelni i odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cream SherryCream Sherry
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Gdy kurczak ostygnie, dodaj grzyby, paprykę czerwoną, pietruszkę, maślankę, pół na pół, wodę i podstawę rosołu; wymieszaj. Porwij kurczaka na kawałki wielkości kęsa i przywróć je do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
4
Podgrzewać do ogrzania, ale nie gotować, grzyby i papryka powinny nadal być twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn