Zupa z kurczaka, kopru włoskiego i grzybów

Kurczak, koper włoski i zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 225 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pieprz cytrynowy, pół na pół śmietanę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Zupa z kurczaka i Escarole z koprem włoskim, Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, oraz Kurczak Koper Włoski Zupa Ryżowa Cytrynowa.
Instrukcje
Olej i masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu. Brązowy kurczak po obu stronach, a następnie zmniejszyć ogień do średniego.
Dodaj pieprz cytrynowy, koper włoski i śmietanę sherry. Dusić, aż kurczak jest gotowane przez, ale nie suche. Gdy kurczak jest ugotowany, wyjmij go z patelni i odstaw do ostygnięcia.
Gdy kurczak ostygnie, dodaj grzyby, paprykę czerwoną, pietruszkę, maślankę, pół na pół, wodę i podstawę rosołu; wymieszaj. Porwij kurczaka na kawałki wielkości kęsa i przywróć je do zupy.
Podgrzewać do ogrzania, ale nie gotować, grzyby i papryka powinny nadal być twarde.