Zupa Z Kurczaka Koperkowego
Zupa z koperkiem z kurczaka może być właśnie przepisem bez nabiału, którego szukałeś. Za 82 centy za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 263 kalorie , 18 g białka i 14 g tłuszczu . Ten przepis służy 10 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne na zimę . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut . Jeśli masz pod ręką cebulę, seler, kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa mojej siostry: kremowa zupa z dyni i kalafiora w curry , Zupa z kurczaka Ang Chow z konserwowaną musztardą i Azjatycka zupa z makaronem z kurczakiem .
Instrukcje
Do dużego garnka włóż kurczaka, warzywa i koperek.
Dodaj wodę do zakrycia, około 2-1/2 kwarty. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odtłuszczona pianka.
Dodaj sól i pieprz; przykryć i dusić przez 2 godziny.
Usuń kurczaka i warzywa; odstawić do ostygnięcia.
Bulion przelać przez sitko. Pokrój marchewkę i kurczaka w kostkę; wrócić do bulionu. Wyrzuć wszystkie pozostałe warzywa i kości.
Do zupy dodać makaron i podgrzać.