Zupa z kurczaka i warzyw z makaronem

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bez nabiału do swojej kolekcji, zupa z kurczaka i warzyw z makaronem może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,04 dolara za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 123 kalorie . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Jeśli masz pod ręką makaron, seler, estragon i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i jest gotowy w około 28 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Zupa jarzynowa z makaronem , Grillowana żeberka jagnięce z sałatką makaronową z surowymi warzywami i Zupa jarzynowa z klopsikami .
Instrukcje
Wlej olej do średniego rondla i rozgrzej na średnio-wysokim ogniu.
Dodaj warzywa i estragon; smaż, aż będą miękkie (3–4 minuty).
Dodaj bulion i doprowadź do lekkiego wrzenia.
Dodaj makaron i kurczaka/indyka; gotuj na wolnym ogniu przez 6–8 minut lub do momentu, aż makaron będzie ugotowany.