Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z kurczaka i pasternaku może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pietruszki, soli, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa Pasternakowa.
Instrukcje
1
Oliwę z oliwek rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj pasternak, szalotka, grzyby, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać bulion i kolejne 7 składników (przez tymianek); doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować 10 minut lub aż pasternak będą miękkie.