Zupa z kurczaka i Escarole z koprem włoskim
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Kurczak i zupa Escarole z koprem włoskim może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 447 kalorii, 41g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser Pecorino romano, oregano, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kurczaka-Escarole, Zupa Z Kurczakiem, Escarole I Ryżem, oraz Zupa Escarole z kurczaka mojej matki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; posypać solą, pieprzem i oregano.
Wymieszaj cebulę, seler, czosnek i nasiona kopru włoskiego. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 4 protokół. Wymieszać z pomidorami.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa i kurczak będą miękkie, o 15 protokół.
Dodaj escarole; dusić, aż zwiędną, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Chochla do misek.
Podawać, przechodząc ser oddzielnie.