Zupa z kurczaka i Bok Choy
Jeśli masz w pobliżu 50 minut do spędzenia w kuchni zupa z kurczaka i Bok Choy może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis do wypróbowania. Ten hor d ' oeuvre ma 169 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 59 centów za porcję. 351 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bok choy, czosnku, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 95%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z kurczaka i Bok Choy, Zupa udon z kurczaka z Bok Choy, oraz Zupa udon z kurczaka z Bok Choy.
Instrukcje
Rozgrzej olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 10 minut.
Dodaj wodę, bazę z kurczaka, ziemniaki, marchew, bok choy i seler; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą lekko miękkie, około 10 minut.
Dodaj kurczaka; kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, około 10 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.