Zupa Z Kurczaka BLT

Zupa Z Kurczaka BLT
Zupa z kurczaka BLT to przepis bezmleczny, składający się z 4 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 563 kalorie. Za 5,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup 4-uncjową porcję pancetty, tymianek, seler i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 70%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa BLT, Zupa BLT i Pikantna schłodzona zupa Blt.

Instrukcje

1
W małym garnku umieść kurczaka, wino, skórkę z cytryny, cebulę i 1 liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Plasterków Dobrej Jakości Chudego Boczku Lub 4-uncjowej Kawałka Pancetty, Posiekanych6 Plasterków Dobrej Jakości Chudego Boczku Lub 4-uncjowej Kawałka Pancetty, Posiekanych
Dobrej Jakości Chudy Boczek Lub 4-uncjowa Porcja Pancetty, PosiekanaDobrej Jakości Chudy Boczek Lub 4-uncjowa Porcja Pancetty, Posiekana
Krótki Makaron FusilliKrótki Makaron Fusilli
1 Szklanka Makaronu Gemelli Lub Krótkiego Makaronu Fusilli1 Szklanka Makaronu Gemelli Lub Krótkiego Makaronu Fusilli
Makaron Gemelli Lub Krótki Makaron FusilliMakaron Gemelli Lub Krótki Makaron Fusilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Sztuki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (około 1 Funta)2 Sztuki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (około 1 Funta)
2
Dodaj około 1 litra wody lub tyle, aby przykryć wierzch mięsa z kurczaka, zagotuj na małym ogniu, następnie zmniejsz ogień do wrzenia i delikatnie gotuj, aż będzie ugotowany, około 15 minut. Schłodź kurczaka, aż będzie łatwy w obsłudze, a następnie pokrój go w kostkę lub rozdrobnij. Odcedź i zachowaj około 5 szklanek płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
Około 1 Litra WodyOkoło 1 Litra Wody
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Pory przekrój wzdłuż na pół, następnie pokrój w półcentymetrowe półksiężyce, umyj w zlewie lub dużej misce wypełnionej zimną wodą. Pory osusz na czystym ręczniku kuchennym i zachowaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podgrzej około 2 łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj boczek i smaż, aż będzie chrupiący na brzegach, 3 minuty, odsącz z tłuszczu. Uwaga kucharza: Jeśli w garnku znajduje się więcej niż kilka łyżek stołowych, dodaj 1 liść laurowy, marchew, seler, por, pomidory, sól, pieprz i tymianek. Gotuj 12 do 15 minut pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą miękkie, a pomidory pękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Do zupy dodać ugotowanego kurczaka, bulion i zarezerwowany płyn do gotowania, podgrzać, a następnie całkowicie ostudzić i przykryć, przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
1
Zupę wlać do rondla i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać makaron, ugotować al dente, dodać ulubione zioła i podawać. Jeżeli zupa jest za gęsta, dodać odrobinę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn