Zupa z krewetek i szpinaku to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, zapakowany wstępnie umyty szpinak, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki 2 sposoby: sos sojowy - Grillowane krewetki z sałatką szpinakową i krewetkami w Nowym Stylu, Kerala Shrimp Moilee (Curry Shrimp and Coconut Soup), oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Mieszać w krewetki; gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż krewetki są prawie gotowe. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.