Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj australijskiej zupy krabowej i szparagowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 218 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, liść laurowy, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wino sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Krabowo-Szparagowa, Wiosenna Zupa Szparagowa Ze Świeżym Krabem, oraz Kolacja: Zupa Szparagowa Krabowa (Sup Mang Tay Cua) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Podsmażyć cebulę, seler, marchewkę, czosnek i szalotkę, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać mleko, ciągle mieszając i gotować, aż sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
5
Dodaj wodę, sherry, ryż, worcestershire, liść laurowy, tymianek, sól, pieprz i skórka z cytryny.Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.Wymieszać kraba i szparagi.Przykryć patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje i szparagi są gotowane.Wyrzucić liść laurowy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Srebrne Nonpareile
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Krab
Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.