Zupa Z Kopru Włoskiego I Ryb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj koper włoski i zupę rybną. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 51g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 6,28 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz F. O. C, oryginalny krem kokosowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śmietankę kokosową, możesz śledzić to danie główne z Kremowe Ciasto Kokosowe jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa z pora i kopru włoskiego z wędzonym łososiem, Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku do zupy, podsmażyć Koper i cebulę w kilku łyżkach F. O. C. (polecam boczek renderings!) do miękkości.
Niech się gotuje na wolnym ogniu.
Dodać kawałki ryby i niech kłusować aż theyre gotowane przez, o 10 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Podawać z pokruszonym boczkiem i szczypiorkiem.