Zupa z kopru włoskiego i cukinii z ciepłym pomidorowym smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kopru włoskiego i cukinii z ciepłym pomidorem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka kopru włoskiego, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, pomidory winogronowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Tilapia Z Ciepłym Pomidorowym Smakiem, Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem, oraz Masło Gotowane Łosoś Z Ciepłym Pomidorowym Smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek w dużych ilościach na średnim ogniu.
Dodajemy koper włoski, cukinię, cebulę i nasiona kopru włoskiego. Sauté aż koper jest przezroczysty, 4 do5 minut.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa sątender, o 15 protokół. Puree w blenderze, aż będzie gładkie; powrót zupy do rondla.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Tymczasem ciepło Pozostałe 1 / 2 łyżka oliwy z oliwek w średnim patelni overmedium ciepła.
Dodaj pomidory i podsmażyć ażtylko ogrzane przez, 1 do 2 protokół.
Wymieszać w 1 łyżce posiekanychfunnel liści; doprawić smakiem z solą i papryką.
Podawać zupę z przyprawami.
W porcji: 118 kalorii, 8 g tłuszczu, 3 g błonnika