Zupa z kiełbasą i kapustą

Zupa z kiełbasą i kapustą
Kiełbasa i kapusta zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz cienkie ziemniaki, ziele angielskie, nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Kapusty, Zupa Z Kapusty, oraz Kiełbasa Kapusta Zupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać kiełbasę często aż lekko rumiane, 6 do 8 protokół. Łyżka i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; często mieszaj, aż kuleją, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
4
Dodaj bulion, piwo, ziemniaki, kapustę, marchew, kolendrę, ziele angielskie i pieprz (w razie potrzeby zawiń i zawiąż przyprawy w gazę). Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie do gryzienia, 10 do 15 protokół. Przyprawy należy wyrzucić, jeśli są zapakowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
5
Natkę pietruszki wymieszać. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
6
Podawać musztardę obok, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn