Zupa z kiełbasą i Chard

Zupa z kiełbasą i Chard
Need a danie główne bezglutenowe? Kiełbasa i zupa z Chard może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, boczniaka szwajcarskiego, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Farro z Czerwonym boczkiem i kiełbasą, Kiełbasa I Zupa Z Boczku Szwajcarskiego, oraz Zupa z soczewicy z kiełbasą, boczkiem i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepły olej w garnku na średnim ogniu i gotować kiełbasę, aż rumiane, o 10 protokół; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę i seler do garnka i smażyć, aż zacznie brązowy, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj czosnek i czerwoną paprykę; smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wlać bulion, podnieść ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia, skrobając brązowe kawałki z garnka. Włożyć kiełbasę do garnka, wymieszać z pomidorami i fasolą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z chard; gotować, aż zwiędną, o 1 minutę. Natkę pietruszki wymieszać i w razie potrzeby polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn