Zupa Z Kiełbasą I Białą Fasolą

Zupa Z Kiełbasą I Białą Fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy z białej fasoli. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka liści tymianku, łodygi selera, szynka prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Z Kiełbasy Z Białej Fasoli, Zupa Z Kapusty, Białej Fasoli I Kiełbasy, oraz Przepis Na Zupę Z Białej Fasoli I Kiełbasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej, głębokiej patelni saute lub czajniku do zupy na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać kiełbaski; gotować, obracając raz lub dwa razy, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół. (Kiełbasa nie będzie w pełni ugotowana w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z patelni. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj prosciutto, cebula, marchew, seler i tymianek do pustej patelni; gotować, często mieszając, aż dobrze rumiane, 8 do 10 protokół. W małej misce, rozgnieść jedną puszkę fasoli widelcem do grubego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać bulion, całe i puree fasolowe i kiełbasę; przykryć i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, częściowo pokryte, do mieszania smaków, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Pozwól odpocząć 10 minut; służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn