Zupa Z Kiełbasą I Białą Fasolą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy z białej fasoli. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka liści tymianku, łodygi selera, szynka prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Z Kiełbasy Z Białej Fasoli, Zupa Z Kapusty, Białej Fasoli I Kiełbasy, oraz Przepis Na Zupę Z Białej Fasoli I Kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, głębokiej patelni saute lub czajniku do zupy na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać kiełbaski; gotować, obracając raz lub dwa razy, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół. (Kiełbasa nie będzie w pełni ugotowana w tym momencie.)
Zdjąć z patelni. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Dodaj prosciutto, cebula, marchew, seler i tymianek do pustej patelni; gotować, często mieszając, aż dobrze rumiane, 8 do 10 protokół. W małej misce, rozgnieść jedną puszkę fasoli widelcem do grubego puree.
Dodać bulion, całe i puree fasolowe i kiełbasę; przykryć i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, częściowo pokryte, do mieszania smaków, 20 minut.
Pozwól odpocząć 10 minut; służyć.