Zupa Z Kiełbasą I Białą Fasolą

Zupa Z Kiełbasą I Białą Fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy z białej fasoli. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka liści tymianku, łodygi selera, szynka prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Z Kiełbasy Z Białej Fasoli, Zupa Z Kapusty, Białej Fasoli I Kiełbasy, oraz Przepis Na Zupę Z Białej Fasoli I Kiełbasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej, głębokiej patelni saute lub czajniku do zupy na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać kiełbaski; gotować, obracając raz lub dwa razy, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół. (Kiełbasa nie będzie w pełni ugotowana w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z patelni. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj prosciutto, cebula, marchew, seler i tymianek do pustej patelni; gotować, często mieszając, aż dobrze rumiane, 8 do 10 protokół. W małej misce, rozgnieść jedną puszkę fasoli widelcem do grubego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać bulion, całe i puree fasolowe i kiełbasę; przykryć i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, częściowo pokryte, do mieszania smaków, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Pozwól odpocząć 10 minut; służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn