Zupa Z Kapusty Wołowej
Zupa z kapusty Wołowej wymaga około 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 244 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sos pomidorowy, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Zupa z kapusty i wołowiny, Zupa z kapusty i wołowiny, oraz Zupa Z Kapusty I Peklowanej Wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Dodaj mieloną wołowinę i cebulę i gotuj, aż wołowina będzie dobrze rumiana i pokruszona.
Odcedzić tłuszcz i przenieść wołowinę do powolnej kuchenki.
Dodaj kapustę, fasolę, wodę, sos pomidorowy, bulion, kminek, sól i pieprz. Wymieszać do rozpuszczenia bulionu i przykryć.
Gotować na wysokim ustawieniu przez 4 godziny lub na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin. Mieszaj od czasu do czasu. Smacznego!