Zupa Z Kapusty "Makaron"
Kapusta" makaron " zupa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Jeśli masz liście tymianku, czosnek, łagodny miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną, Makaron z kapustą i jajkiem Kugel, oraz Sałatka Z Kapusty I Makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować, aż cebula zmięknie.
Dodaj wodę i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem drożdży odżywczych, pietruszki i miso. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj, aż warzywa będą miękkie, a bulion będzie aromatyczny (co najmniej 30 minut). Wymieszać drożdże odżywcze i pietruszkę.
Umieścić miso w małej misce i dodać trochę gorącego bulionu na raz, mieszając, aż miso rozpuści się w bulionie.
Dodaj rosół miso z powrotem do garnka.
Dodać sól do smaku i podawać.