Zupa z kapusty kiszonej z szynką i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z szynki i grzybów kiszonej kapusty. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 410 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Mieszanka szynki, cebula, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pierogi (kapusta kiszona z ziemniaków i grzybów), Zupa Z Kiszonej Kapusty, oraz Zupa Z Kiszonej Kapusty.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać grzyby i podsmażyć, aż cała wilgoć odparuje.
Dodać szynkę, kiszoną kapustę, bulion, jęczmień, liście laurowe, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, o 30-45 minut.