Zupa z kapusty i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, do 8 zielonej cebuli, jędrne dojrzałe pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Soczewica, kapusta i pomidor Dal, Frytka Z Soczewicy Pitas Z Czerwoną Kapustą Slaw, oraz Slow Cooker Mushrooom-Gołąbki Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sortuj soczewicę i odrzucaj zanieczyszczenia. Opłukać soczewicę i umieścić w 6-do 8-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj 4 szklanki wody, bulion, kminek, oliwę z oliwek, kapustę, jarmuż, marchew i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Jarmuż
3
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie przykryć i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i dobrze wymieszane, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4
Wykończyć końce z cebuli i posiekać cebulę. Zupę z kadzi układamy w miseczki, dodajemy cebulę i doprawiamy do smaku solą.