Zupa z kapusty i parmezanu (Stracciatella)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kapusty i parmezanu (Stracciatella). Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, parmezanu, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Zupa Jajeczna Stracciatella, Włoska Zupa Jajeczna Stracciatella, oraz Zupa Z Jajek Po Rzymsku: La Stracciatella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć twarde łodygi z liści i wyrzucić. Ułóż liście w stosy, pokrój w poprzek na 1/4-calowe wstążki i odstaw na bok. (Powinieneś mieć około 4 filiżanek.)
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać jarmuż i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zwiędnie, o 3 protokół.Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać bulion i odmierzoną sól i pieprz, i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i nadal gotować, aż jarmuż zmięknie, ale nie jest papkowaty i smaki mają stopione, o 10 protokół. W międzyczasie umieścić jajka i ser w średniej misce, doprawić solą i pieprzem, i ubić do połączenia; odstawić.Zwiększyć ciepło do średniego, powoli wlać mieszaninę jajek do rondla i wymieszać, aby połączyć. Wróć do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić duże kawałki jajka.
Zdjąć z ognia, posmakować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.