Zupa z kantalupy z syropem Porto i pancettą

Zupa z kantalupy z syropem Porto i Pancetta może być tylko zupa szukasz. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, miód, pancetta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kantalupy Z Syropem Estragonowym, Schłodzona zupa z Kantalupy z syropem estragonowym, oraz Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć Wino i cukier w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 18 minut lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki.
Wlać do miski, przykryć i schłodzić.
Gotować pancetta w średniej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść kantalupę, miód i sól w blenderze i przetwarzaj, aż będzie gładka. Zupę wlewamy do płytkich miseczek, syrop dolewamy do zupy i posypujemy pancettą.