Zupa z kantalupy z Prosciutto i kanapkami z mozzarellą
Zupa z kantalupy z szynką Prosciutto i kanapkami z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 716 kalorii, 31g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mozzarellę, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Kantalupa i Mozzarella z Prosciutto i bazylią, Spiralizowana Sałatka z Kantalupy i Prosciutto z mozzarellą, oraz Mozzarellan i Prosciutto kanapki z Tapenadą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą bagietkę przeciąć na pół wzdłużnie, a następnie na trzecie w poprzek.
Warstw mozzarella i prosciutto na dnie każdej porcji bagietki.
Skropić olejem i kanapkę z wierzchami bagietki; odstawić. W blenderze przecedzić kantalupę i sól.
Wlać do miseczek i posypać pieprzem i miętą.