Zupa z jarmużu z portugalską kiełbasą może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka tymianku, ząbków czosnku, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, PORTUGALSKA KIEŁBASA ZUPA ZIEMNIACZANA Z JARMUŻU, oraz Caldo Verde (portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz bulion wołowy, bulion drobiowy, fasolę, połowę cebuli, ząbki czosnku, sól, czarny pieprz i tymianek w powolnej kuchence; gotuj na małym ogniu przez 8 godzin do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Bulion Wołowy
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Usuń i wyrzuć cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Przełącz Wolnowar na ustawienie "utrzymuj ciepło".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Dodaj kiełbasę andouille do mieszanki bulionowej; kontynuuj gotowanie, aż poczujesz zapach kiełbasy, około 1 godziny. Do zupy wmieszaj jarmuż, seler, marchewkę i sól czosnkową; gotuj, aż marchewki będą miękkie, jeszcze około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Jarmuż
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.