Zupa z jagnięciny i jęczmienia

Zupa z jagnięciny i jęczmienia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z jagnięciny i jęczmienia. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 128 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, seler, jęczmień perłowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć golonki do wolnej kuchenki i dodać połowę marchwi, selera i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wlać bulion, przykryć i gotować na małym do miękkości, około 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Wyjąć uchwyty na talerz, przykryć folią i schłodzić. Przelej płyn do dużej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 5 godzin lub na noc. Gdy płyn ostygnie, usuń stałą warstwę tłuszczu, która tworzy się na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Usuń mięso z goleni, odrzucając cały tłuszcz i chrząstkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Jagnięcinę pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Do dużego garnka wlać odtłuszczoną ciecz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj pozostałe marchewki, seler i cebulę. Wymieszać z jagnięciną i jęczmieniem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż warzywa i jęczmień będą miękkie, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
W razie potrzeby posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn