Zupa z indyka z Pierogiem kukurydzianym
Zupa z indyka z Pierogiem kukurydzianym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać masło, marchew, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Zupa grochowa z indykiem i pierogami kukurydzianymi, Domowa Kolacja Telewizyjna: Indyk Z Dressingiem Z Chleba Kukurydzianego, Groszkiem I Swee, oraz Zupa Z Indyka Z Kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej 8-quart stockpot.
Dodaj cebulę, czosnek, i seler; smażyć na średnim ogniu 3 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i kolejne 5 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Do gotującej się zupy wrzucić ciasto z Pierogiem kukurydzianym przez łyżki stołowe. Gotować 5 minut. Przykryć i gotować 15 więcej minut lub aż pierogi są gotowe.