Zupa z indyka z dzikim ryżem, Crimini i pancettą

Zupa z indyka z dzikim ryżem, Crimini i pancettą
Zupa z indyka z dzikim ryżem, Crimini i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, soli, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Zupa z łososia i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 1/2 szklanki wody, ryż i 1/4 łyżeczki soli do zagotowania w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, ale nadal twarde do gryzienia, 45 do 60 minut (czas będzie się różnić w zależności od odmiany ryżu).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; odstawić.
3
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać pancetta i gotować, aż rumiane, często mieszając, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodać grzyby do garnka i gotować, aż zacznie brązowieć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj masło do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać marchew i seler. Przykryć; gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, często mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
9
Dodać szalotki; mieszać do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
10
Posypać mąką i wymieszać 1 minutę. Powrót grzyby do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Wymieszać z wywarem z indyka i rozmarynem; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, częściowo przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
RozmarynRozmaryn
12
Dodaj ryż, pancetta, mięso z indyka i kukurydzę do zupy. Dusić do mieszania smaków, o 10 protokół. Wymieszać ze śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered aż ostygnie. Przykryć i schłodzić. Przed podaniem rozprowadzić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mięso IndyczeMięso Indycze
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
KremKrem
KukurydzaKukurydza
RyżRyż
ZupaZupa
13
Zupę podzielić na miseczki, posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn