Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z indyka z dzikim ryżem. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,51 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. 27 osób było pod wrażeniem tej receptury. Mieszanka soli, cebuli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka, Zupa Z Indyka I Dzikiego Ryżu, oraz Zupa z dzikiego ryżu i indyka podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotować ryż i 3 szklanki bulionu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 50-60 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W holenderskim piekarniku podsmażamy pieczarki, cebulę i seler na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką i przyprawami do zmieszania. Stopniowo dodawać pozostały bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z indykiem, śmietaną i ugotowanym ryżem; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala