Resztki zupy z indyka (powolna kuchenka) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 634 kalorie, 83g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, marchew, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, Wolno-Cooker Resztki Indyka Chili, oraz Resztki gulaszu z indyka w garnku Wolnoopalaczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz rosół z kurczaka, tuszę indyka, ćwiartki cebuli, połówki marchwi, połówki selera i liście laurowe w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane