Zupa Z Indyka (Wolnostojąca)
Resztki zupy z indyka (powolna kuchenka) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 634 kalorie, 83g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, marchew, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, Wolno-Cooker Resztki Indyka Chili, oraz Resztki gulaszu z indyka w garnku Wolnoopalaczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz rosół z kurczaka, tuszę indyka, ćwiartki cebuli, połówki marchwi, połówki selera i liście laurowe w powolnej kuchence.
Gotować na wysokościach przez 4 godziny. Ostrożnie odcedzić bulion, wyrzucić ciała stałe i przenieść bulion do miski. Spłucz powolną kuchenkę.
Wlać bulion z powrotem do wolnej kuchenki; dodać posiekaną marchew, posiekany seler i posiekaną cebulę.
Gotować na niskim poziomie przez 3 godziny.
Dodaj makaron penne do powolnej kuchenki; gotować przez 2 1/2 więcej godzin.
Wymieszać mięso z indyka i śmietanę z zupy grzybowej do zupy i gotować jeszcze 30 minut.