Zupa z indyka w Teksasie
Zupa z indyka teksaskiego to przystawka bezmleczna . Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Udaj się do sklepu i kup czosnek w proszku, marchewkę, estragon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 31% , to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują burgery z indyka z Teksasu , kanapkę z tostem z indyka z Teksasu i burgery z indyka z grilla w Teksasie .
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub kociołku wymieszaj bulion, indyka, warzywa i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Wróć do wrzenia; dodać makaron. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; dodać do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Wino NV Sacchetto „Zecchino” DOC Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Wino NV Sacchetto „Zecchino” DOC Brut]()
Wino NV Sacchetto „Zecchino” DOC Brut
zielne, melon, owoce pestkowe