Zupa Z Indyka Wędzonego-Fasolowa
Wędzona zupa z indyka fasolowego może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, seler, bulion z kurczaka o obniżonej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wędzone nachos z indyka i fasoli, Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, oraz Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem octu w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę i 15 minut. Wymieszać z octem; wyrzucić liść laurowy.
Wyjąć udko z indyka z zupy; wyrzucić skórę.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kość. Mięso rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa.