Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 257 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za $2.22 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 237 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mielone mięso z indyka, marchewkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, Zupa Z Indyka Z Brązowego Ryżu, oraz Zupa Ryżowa Z Indyka Z Jarmużu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj szalotkę, marchewkę i paprykę i smaż, często mieszając, aż warzywa zaczną się brązowieć i lekko zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Dodaj zmielonego indyka i mieszaj, aż mięso stanie się białe i zacznie barwić bardzo lekko na brzegach, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj zioła prowansalskie i mieszaj, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
6
Dodaj 4 szklanki bulionu, pomidory i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj jarmuż i dopraw 3/4 łyżeczki soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 15 minut. Dopraw pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju