Zupa z indyka i ziemniaków z boczkiem
Zupa z indyka i ziemniaków z boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mniej sodu rosół z kurczaka, marchew, kanadyjski bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu, Słodkie ziemniaki szpinak i boczek hamburgery z indyka, oraz Quiche bez skórki z ziemniaczaną skórką i boczkiem z indyka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, marchew, i boczek; gotować 6 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion, indyka, ziemniaki i posiekaną szałwię, mieszając trzepaczką do wymieszania; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z pieprzem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.