Zupa Z Indyka Butternut

Zupa Z Indyka Butternut
Zupa z indyka Butternut jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 89g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czerwona Curry zupa z makaronem Ramen z indykiem i dyni, Pieczenie Indyka Butternut, oraz Pikantna zupa z ciecierzycy i maślanki New England Soup Factory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokrytym natryskiem gotować szalotki w oleju na średnim ogniu do miękkości. Wymieszać bulion, Kabaczek, ziemniaki, wodę, tymianek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieścić goździki na podwójnej grubości gazę; przynieść rogi tkaniny i związać sznurkiem, aby utworzyć torbę. Wymieszać z zupą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z indykiem; podgrzać. Odrzuć torbę z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn