Zupa Z Indyka Alicante

Zupa Z Indyka Alicante
Zupa z indyka w Alicante może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, sól, połowę piersi indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klopsiki Z Indyka Alicante, Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marconan), oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno.

Instrukcje

1
Pierś indyka przeciąć na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
2
Połącz indyka i brandy w dużej plastikowej torbie na suwak. Przechowywać w lodówce 5 godzin lub na noc. Wyrzuć brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
W dużym rondlu umieścić wywar z indyka i szafranu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj indyka do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 23 minut lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć indyka z patelni; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń indyka z kości i wyrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
7
Pokrój indyka na kawałki wielkości kęsa i wróć na patelnię. Indyka i bulion podzielić równomiernie pomiędzy 6 miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 43 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn