Zupa Z Indyka Alicante
Zupa z indyka w Alicante może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, sól, połowę piersi indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klopsiki Z Indyka Alicante, Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marconan), oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno.
Instrukcje
Pierś indyka przeciąć na pół w poprzek.
Połącz indyka i brandy w dużej plastikowej torbie na suwak. Przechowywać w lodówce 5 godzin lub na noc. Wyrzuć brandy.
W dużym rondlu umieścić wywar z indyka i szafranu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z solą.
Dodaj indyka do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 23 minut lub do momentu zakończenia.
Wyjąć indyka z patelni; odstawić 10 minut.
Usuń indyka z kości i wyrzuć kości.
Pokrój indyka na kawałki wielkości kęsa i wróć na patelnię. Indyka i bulion podzielić równomiernie pomiędzy 6 miseczek.